Stravična nesreća kod Kaća, poginule tri žene, muškarac povređen

14:07:00 23.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Tri žene su poginule, a jedan muškarac je teško povređen, u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12.30 sati, dogodila na Zrenjanjinskom putu, nadomak Kaća.

Stravična nesreća kod Kaća, poginule tri žene, muškarac povređen

Poginule su sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) iz Đurđeva, kao i Ljiljana Matić (62), a teško je povređen Nebojša Aleksić (27), koji je u svesnom stanju, ali teškom stanju, kolima Hitne pomoći, prevezen u Urgentni centar.

Sestre Milić su se, po nezvaničnim saznanjima, vratile sa mora i po njih je u Novi Sad, da ih preveze do Đurđeva, otišao verenik starije setre Dobrile.

Nezvanično, nesreća se dogodila kada je žena, koja je vozila "opel" novosadskih tablica, krenula da pretiče vozilo ispred sebe, direktno se sudarivši sa automobilom marke "alfa romeo", takođe novosadskih tablica.

Nastradala je žena koja je upravljala "opelom", kao i dve putnice u "alfa romeu", dok je vozač ovog automobila teško povređen.

Put je trenutno zatvoren i uviđaj je u toku. Na terenu su i vatrogasci.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 86%
Pritisak: 1007.6 mb
Vetar: 1 m/s, WNW
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?