Stražilovska zatvorena, trase autobusa promenjene

10:08:00 25.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Stražilovska ulica u Novom Sadu od danas će biti zatvorena za saobraćaj zbog radova na sanaciji kolovoza. Zato su izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 9, 12, 60, 61, 62, 64 i 69, i to na sledeći način

Stražilovska zatvorena, trase autobusa promenjene

LINIJE BROJ 1, 4, 8

Smer prema Limanu: Sa Bulevara Mihajla Pupina autobusi skreću desno na Trg neznanog junaka, zatim desno na Kej žrtava racija odakle saobraćaju do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Limana: Sa Bulevara cara Lazara autobusi nastavljaju Kejom žrtava racija, pa Beogradskim kejom, zatim skreću levo na Trg neznanog junaka, pa desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 9

Smer prema Petrovaradinu: Sa Bulevara cara Lazara autobusi nastavljaju Kejom žrtava racija, zatim skreću levo na Trg neznanog junaka, pa desno na Varadinski most i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer iz Petrovaradina: Sa Varadinskog mosta autobusi skreću desno na Trg neznanog junaka, zatim desno na Beogradski kej, odakle nastavljaju Kejom žrtava racija do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 12

Smer prema Telepu: Iz Uspenske ulice autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja i saobraćaju do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer prema Centru: Sa Bulevara cara Lazara autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, zatim desno u Jevrejsku ulicu i saobraćaju do terminala u Šafarikovoj ulici.

LINIJE BROJ 60, 61, 62, 64 i 69

Smer prema Železničkoj stanici: Sa Bulevara Mihajla Pupina autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Železničke stanice: Sa Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?