Studenti Medicinskog optužuju fakultet za odavanje podataka

18:10:00 12.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Brucoši Medicinskog fakulteta kažu da je fakultet njihove lične podatke koje su dostavili na upisu dao studentskoj organizaciji „Osmeh“.

Oni su nakon upisa popunjavali obrasce sa svojim podacima, a brojevi telefona, koje su ostavili fakultetu, završili su kod organizacije koja im je slala sms poruke.

Studenti tvrde da im je 4. oktobra, dan pre nego što je održan svečani prijem studenata, stigla reklamna poruke od organizacije „Osmeh“.

Studenti Medicinskog optužuju fakultet za odavanje podataka

Uroš Kadić, predsednik Nadzornog odbora „Osmeha“ kaže da nisu uzimali podatke od fakulteta, već da su brojeve studenti sami davali.


- Mi ne znamo gde se čuvaju ti podaci i nemoguće je da su ih studenti uzimali. Moguće je jedino, da smo od ljudi koji su se kod nas upisivali, tražili brojeve njihovih kolega i da su tako došli kod nas - kaže Kadić i dodaje da su oni samo želeli da nagrade brucoše nakon svečanog prijema, što su i uradili.

U dekanatu Medicinskog fakulteta kažu da su upućeni u dešavanja sa slanjem spornih poruka, te da će ispitati ceo slučaj, koji će se razmatrati i na kolegijumu.

Prema nezvaničnim informacijama na Medicinskom fakultetu vlada "rat" između studentskih orgnanizacija, koje se bore za novo članstvo. „Osmeh“ je, navodno favorizovan, a jedan od razloga je što ova organizacija u članstvu ima veliki broj profesorske dece.

Izvor: 24sata.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?