Studentkinja Ana druga među profesionalnim kuvarima

14:02:00 23.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Studentkinja četvrte godine gastronomije na PMF-u Univerziteta u Novom Sadu Ana Milošević osvojila je drugo mesto na takmičenju IKKER 2018 (Interregionalno takmičenje kuvara europskih regija), koje je održano u Makarskoj, Hrvatska. Ana je na ovom takmičenju bila jedini ženski takmičar, jedini student među profesionalcima i jedini takmičar iz Srbije.

Studentkinja Ana druga među profesionalnim kuvarima

foto: PMF

Pobednik takmičenja je Damir Tomaš, šef kuhinje makarskog hotela Meteor, a treće mesto osvojio je kuvarski prvak iz Banja Luke Dragan Šljivić, šef kuhinje restorana Monogram.

Na IKKER-u se okupilo 10 najboljih kuvara sa svih regionalnih takmičenja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji i Italiji, te je među njima odabran onaj koji je poneo titulu najboljeg interregionalnog kuvara (ovo je takmičenje zatvorenog tipa, samo za one koji su osvojili najviša mesta na prethodnim takmičenjima).

Ana je pravo na ovo takmičenje stekla osvojivši zlatnu medalju i pehar za najboljeg kuvara u kategoriji profesionalaca prošle godine u Budvi, pod rukovodstvom nastavnika Gorana Radivojevića i Bojane Kalenjuk.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?