Subvencije za novosadske poslodavce, 250.000 dinara po radnom mestu

09:07:00 15.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Javni poziv za dodelu subvencije za otvaranje novih radnih mesta na teritoriji Grada Novog Sada raspisan je u ponedeljak, a namenjen je poslodavcima iz privatnog sektora, sa sedištem na teritoriji Grada Novog Sada, radi zapošljavanja nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu.

Subvencije za novosadske poslodavce, 250.000 dinara po radnom mestu


Subvencija za otvaranje novih radnih mesta odobrava se poslodavcima u jednokratnom iznosu od 250.000,00 dinara, po jednom otvorenom radnom mestu.

Poslodavac je u obavezi da lica za koja je ostvario pravo na subvenciju zadrži u radnom odnosu najmanje u dužini trajanja ugovorene obaveze 12 meseci, delatnost u periodu realizacije ugovorene obaveze obavlja na teritoriji Grada i izmiruje obaveze po osnovu poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje u skladu sa zakonom.

Za učešće u postupku po ovom Javnom pozivu poslodavci treba da dostave zahtev i traženu dokumentaciju u dva primerka putem pošte ili lično Gradskoj upravi za privredu u Rumenačkoj 110a.

Poziv je raspisala Gradska uprava za privredu i otvoren je do 30. jula, a dokumentaciju zainteresovani mogu preuzeti OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?