Suđenje za prebijanje i mučenje devojke na Podbari počinje 5. novembra

09:09:00 26.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Suđenje Đ. L. (24) optuženom da je 12. marta ove godine pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu na Podbari, počeće 5. novembra u novosadskom Osnovnom sudu. On će pred sudom odgovarati za nasilje u porodici za šta je zaprećena zatvorska kazna od dve do deset godina.

Suđenje za prebijanje i mučenje devojke na Podbari počinje 5. novembra


Na suđenje će biti doveden iz zatvorske ćelije, s obzirom na to da mu je vanpretresno veće Osnovnog suda početkom ovog meseca produžilo pritvor.

Đ.L. je u martu ove godine u stanu na Podbari u kojem su zajedno živeli, mučio i pretukao devojku i naneo joj teške telesne povrede. Ona je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici dovedena sa prelomom rebara, nagnječenjem grudnog koša, probušenom plućnom maramicom, a imala je i krv u plućima, posekotine na telu i opekotine nanete peglom po rukama.

On je priveden istog dana, a pritvor mu je produžen jer je slao pretnje pretučenoj devojci. I.F. je nedavno dobila pretnje putem pisma i sms-ova, a u njima se, kako su ispričali članovi porodice, navodilo da uzme novac i da odustane od tužbe, ali i da pazi šta će ispričati na suđenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?