Suprug osumnjičene za čedomorstvo: Nismo ni znali da je trudna

13:07:00 29.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - N. B, suprug D. B (23), osumnjičene da je nakon porođaja udavila svoju bebu, kaže da je još uvek u šoku i tvrdi da oni nisu ni znali da je njegova supruga trudna.

On smatra da je splet nesrećnih okolnosti doveo do tragedije. Za dete umotano u krpe u bubnju veš-mašine saznao je tek nakon što je njegova supruga odvedena u Betaniju jer joj nije bilo dobro. Tvrdi da ni sam nije znao da je njegova supruga trudna, jer je punija, pa joj se nije video veliki stomak, a nakon prvog porođaja pre dve godine, nije imala redovne menstruacije.

Suprug osumnjičene za čedomorstvo: Nismo ni znali da je trudna

N. B. kaže da ni njemu nisu poznate sve okolnosti ovog nesrećnog događaja. Zna da se supruga toga dana žalila na bolove u stomaku. Dolazili su im kumovi, a njoj je oko 15 sati pozlilo, pa je pozvao Hitnu pomoć, a supruga mu je rekla da se porodila na wc šolji.

"Verovatno je i sama bila iznenađena kada je ugledala dete i shvatila da se porodila. Siguran sam da ga nije udavila. Sama je presekla već napuklu pupčanu vrpcu, ali dete nije zaplakalo, što ju je uplašilo. Kada je shvatila da ne diše, umotala ga je u neke krpe, a zatim stavila u bubanj veš-mašine. I dalje je krvarila, toliko joj je bilo loše da nije mogla da stoji na nogama i pozvao sam Hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Betaniju", kaže N. B.

U Betaniji je utvrđeno da se žena porodila, pa je o svemu obaveštena i policija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?