Sutra ističe rok za treću ratu poreza na imovinu

11:08:00 13.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Gradska poreska uprava Novog Sada podseća poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da sutra dospeva za plaćanje treća rata godišnjeg poreza na imovinu za tekuću godinu.

Sutra ističe rok za treću ratu poreza na imovinu


Informacije kao i odgovore na sve nedoumice u vezi dospeća treće rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica pored šalter sale u Vojvođanskih brigada 24-26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP „Informatika“ na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15, info pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada“, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs,kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

- Gradska poreska uprava poziva poreske obveznike da svoje obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima i time izbegnu obračun i naplatu kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 16,5 odsto - kažu u ovoj upravi i podsećaju da kopiju rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu poreski obveznici i dalje mogu preuzeti u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
23°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1012.8 mb
Vetar: 10 m/s, ESE
Sre 13° - 25° Jak vetar
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?