Sutra izmena režima saobraćaja kroz Kotorsku ulicu, autobusi izmenjenom trasom

19:10:00 10.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kotorskoj i Gundulićevoj ulici sutra će privremeno biti izmenjen saobraćaj.

Sutra izmena režima saobraćaja kroz Kotorsku ulicu, autobusi izmenjenom trasom


Za vreme radova biće obustavljen saobraćaj ispred objekta za koji se izvodi priključak i koji se nalazi u Kotorskoj ulici BB i u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V. To podrazumeva i izmenu trasa autobuskih linija i to na sledeći način:

LINIJA 12

Smer A (centar – Telep): Od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi saobraćaju desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Ćirila i Metodija i od raskrsnice Ćirila i Metodija i Feješ Klare dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U toku izmene trase kretanja linije, privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija.

Smer B (Telep – centar): Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi saobraćaju pravo ulicom Ćirila i Metodija, desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Za vreme izvođenja radova u Gundulićevoj ulici u ponedeljak, 16. oktobra, menjaju se trase autobusih linija, i to:

LINIJA 11A

Od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića saobraćaju levo u ulicu Pavla Stamatovića, dalje Almaškom ulicom do Temerinske ulice, desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 11A koriste privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred br.11.

LINIJA 11B

Od raskrsnice Ulica Jovana Cvijića i Temerinske saobraćaju desno u Temerinsku ulicu, zatim levo u Almašku ulicu, dalje Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske ulice, desno u Kosovsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?