Sutra manifestacija „Jelka sa porukom za Detelinaru“

18:12:00 19.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija „Jelka sa porukom za Detelinaru“ biće održana sutra, 20. decembra ispred Robne kuće na staroj Detelinari, u ulici Milenka Grčića 6a.

Sutra manifestacija „Jelka sa porukom za Detelinaru“


Kićenje jelki, sajam rukotvorina i kulturno-sportskih sadržaja, takmičenje u nošenju slame, pravljenje ukrasa sa učiteljicama, vaspitačima, samo su deo planiranog programa u kojem će svi moći da učestvuju i na kraju zasade jelke na osam lokacija na Detelinari.

Deca i mladi biće u prilici da daju svoj glas i mišljenje o svom kraju u kojem žive. Učestvovaće pet vrtića, dve osnovne škole i jedna srednja škola.

Na učesnicima je i da odaberu i najlepše okićenu jelku, koja mora biti okićena recikliranim ili prirodnim materijalima. Ideja je da svaki ukras mora da nosi neku poruku, ideju za poboljšanjem izgleda zelenih površina, poruku za poboljšanje svakodnevnog života omladine, kao i predloge i ideje za realizaciju projekakta koji bi popularizovali Detelinaru, poručuje Udruženje građana „Novi Sad“, koje je organizator događaja.

Program će početi u 10 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?