Sutra novi protest apotekara

09:07:00 12.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Zaposleni u Apoteci Novi Sad najavili su za sutra u 11 sati treći protestni skup na kojem će iskazati nezadovoljstvo zbog loše poslovne i finansijske situacije u kojoj se nalazi ova ustanova. Oni će se okupiti ispred apoteke "Bulevar" (Bulevar Mihajla Pupina 7) i mirnom protestnom šetnjom kroz Ulicu Modene uputiće se ka Gradskoj kući ispred koje će se zadržati do podne.

Sutra novi protest apotekara

Na novi protest odlučili su se jer je izostala adekvatna reakcija nadležnih na zahteve koje su iznosili u prethodnim protestnim okupljanjima. Kažu da nisu dobili nikakav odgovor na zahteve koje su predali predstavnicima grada, kao i da radna grupa koja je trebalo da rešave probleme Apoteke, kao što je prvobitno obećano na sastanku u Gradskoj kući, još nije ni formirana.

"Očuvanje i održavanje zdravlja naših sugrađana, ali i egzistencija porodica zaposlenih u Apoteci, sudbina Apoteke Novi Sad, naša sudbina... i dalje su neizvesni!", navode apotekari u saopštenju.

Oni od odgovornih zahtevaju da im obezbede normalne uslove za rad i redovna primanja, te odgovornost direktora, Upravnog i Nadzornog odbora Apoteke, i grada kao osnivača Apoteke Novi Sad.

Učesnici protesta ističu i da njihovi skupovi nemaju apsolutno nikakvu političku konotaciju, već su, kako navode, isključivo izraz zabrinutosti zaposlenih za sudbinu i opstanak ove ustanove.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?