Sutra Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci

12:03:00 15.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrti novosadski noćni bazar biće održan sutra, u petak, 16. marta od 18 sati do ponoći na Ribljoj pijaci.

Sutra Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci


I ovog puta, Novosadski noćni bazar okupiće male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad. Svoje učešće prijavio je rekordan broj izlagača, njih preko 330. Oni će predstaviti bogat asortiman svojih proizvoda – hranu i piće, umetnička dela, unikatnu garderobu i obuću, nakit i prirodnu kozmetiku.

Organizatori najavljuju iznenađenja, nagrade i humanitarnu akciju. Novac prikupljen u humanitarnoj akciji namenjen je za lečenje male Nađe, Sigurnu žensku kuću, kao i za Inkluzivno edukativni salaš „Filipus“ u Šajkašu.

Izvlačenje nagrada za posetioce Bazara predviđeno je za 22 časa, a najsrećniji će osvojiti neke od brojnih proizvoda sa štandova izlagača.

Šoping će uveličari i dobošari koji će prenositi znanja o važnosti brendiranja, socijalnog preduzetništva, razvoja preduzetništva mladih i ženskog preduzetništva. Obuća „Raša“ demonstriraće posetiocima proces izrade cipela, a „Invictabike“ reparaciju bicikla. Sve ovo biće praćeno i dobrom hranom, zabavom i muzikom. Posetioce će zabavljati Pop hor radio, Miša Blizanac sa inkluzivnim horom, beočinski folklorni ansambl koji će se posetiocima predstaviti u rok izdanju, a svi će imati priliku i da zaigraju zumbu.

Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje „Putevima preduzetništva“ i Business Cafe, a sve uz podršku Grada Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 2 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?