Sutra novosadski polumaraton

17:04:00 02.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - 23. novosadski polumaraton biće održan sutra, 3. aprila od 10 sati, na Trgu slobode.

Sutra novosadski polumaraton

Staza Nоvоsadskоg pоlumaratоna je ravna, brza, prоlazi najlepšim ulicama Nоvоg Sada, pоred Dunava u blizini srednjevekоvne Petrоvaradinske tvrđave. Trčaće se od Trga slobode, Zmaj Jovinom i Dunavskom ulicom, Kejom žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Beogradskim kejom, Ulicom dr Sime Miloševića, Jiričekovom, Fruškogorskom, Bulevarom despota Stefana i Balzakovom ulicom. Te ulice biće zatvorene za saobraćaj od 10 do 12.30 sati.

Sutra novosadski polumaraton

Osim polumaratonske trke (21,1 km), predviđeno je održavanje Štafetnog polumaratona, Frtalj maratona, Trke zadovoljstva... Glavna trka biće prva, zatim slede prateće trke, a na kraju i humanitarna šetnja za siromašnu decu.

Vremenski limit polumaratonske trke je 2 sata i 30 minuta. Оsveženje za takmičare biće postavljeno na svaka tri-četiri kilometra, a za učesnike mlađe od 18 godina obavezan je lekarski pregled i saglasnost roditelja i trenera.

foto: marathon.org.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Sre 13° - 22° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 13° - 21° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?