Sutra obustava saobraćaja kroz Sremske Karlovce

16:11:00 17.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Saobraćaj na putu kroz Sremske Karlovce biće potpuno obustavljen u subotu, 18. novembra od 8 do 16 časova. Zbog ovoga ni autobusi GSP „Novi Sad“ neće saobraćati do 13 časova.

Sutra obustava saobraćaja kroz Sremske Karlovce


Kako je najavljeno iz opštinske uprave, saobraćaj će na deonici od Petrovaradinske ulice do Zanoša biti obustavljen od 8 do 16 časova zbog nanošenja habajućeg sloja asfalta u okviru rekonstrukcije državnog puta kroz Sremske Karlovce.

Zbog toga ni autobusi GSP koji saobraćaju do Sremskih Karlovaca neće biti u mogućnosti da idu ovom trasom, navode iz ovog preduzeća. Autobuski saobraćaj do Čortanovaca biće obustavljen do završetka radova.

Autobusi na linijama 61 i 62 neće saobraćati u periodu od 6 do 13 časova, ali će svi polasci iz Sremskih Karlovaca i Čortanovaca do 6.30 biti redovno obavljeni. Nakon 13 časova, autobusi će iz Novog Sada do Sremskih Karlovaca saobraćati do vijadukta u Sremskim Karlovcima, a potom vijaduktom do platoa u blizini restorana „Dunav“.

Na ovom platou će se autobusi okretati i praviti pauzu do narednog polaska po redu vožnje.

- Nakon završetka asfaltiranja, što se očekuje istog dana, autobusi će saobraćati redovnim trasama kroz Sremske Karlovce - navode iz JGSP „Novi Sad“.

Iz Opštine Sremski Karlovci poručili su sugrađanima i ostalim učesnicima u saobraćaju da za vreme radova za ulazak u Novi Sad koriste put preko Iriškog venca ili auto-put.

Sutrašnjim radovima biće završeno asfaltiranje kompletne deonice državnog puta u Sremskim Karlovcima, nakon čega sledi postavljanje bankina, saobraćajne signalizacije i uređenje putnog pojasa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
24°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?