Sutra otvaranje sportske hale u Petrovaradinu

19:10:00 20.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Sportska hala koju su stanovnici Petrovaradina odavno isčekivali, biće sutra svečano otvorena tačno u podne. Sportski program će početi već u 9 sati na susednim terenima za mali fudbal gde će se dečaci rođeni od 2006. do 2009. godine nadmetati, a završni mečevi biće odigrani u novoj hali.

Sutra otvaranje sportske hale u Petrovaradinu

U pitanju je objekat neto površine 3.300 kvadratnih metara, visine 13,31 metar koju je izgradio Grad Novi Sad. U okviru novoizgrađenog objekta su sportski teren, tribine, teretana, kafe, pres sala, kabina za novinare, četiri svlačionice za sportiste, svlačionica za sudije, antidoping prostorija, ostave za rekvizite, kancelarija, portirnica, hol i tehničke prostorije.

Takođe, obavljeni su radovi na izgradnji saobraćajnih površina, parkinga i javnog osvetljenja, kao i na parternom uređenju oko sportske hale u Ulici Rade Končara (od Juraja Križanića do Šenoine ulice). Izgradnja hale koštala je 170 miliona dinara.

Planirano je da se hala koristi za sportove kao što su odbojka, košarka, rukomet, mali fudbal, borilački sportovi i drugi koji mogu da se odigravaju u zatvorenom prostoru na parketu.

Sutra će svi posetioci imati priliku da uživaju u bogatom programu nekoliko kulturno-umetničkih društava i sportskim nadmetanjima u malom fudbalu, džudou i karateu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?