Sutra počinje druga faza radova na Bulevaru kralja Petra I

13:08:00 26.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Sutra počinje druga faza radova na Bulevaru kralja Petra I, u delu od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka, zbog čega će privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Sutra počinje druga faza radova na Bulevaru kralja Petra I


Prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka uz neparnu stranu dela Bulevara kralja Petra I, od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu kolovoznu traku u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Prva faza radova na delu Bulevara kralja Petra I, od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić je i dalje u toku tako da se postojećoj izmeni režima saobraćaja dodaje izmena u okviru druge faze radova.

Planirani rok za završetak druge faze radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka je 20. oktobar.

Takođe, u okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka u ponedeljak, 30. avgusta, Toplana počinje i treću fazu radova koja podrazumeva zabranu saobraćaja na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić, zbog čega Ulica braće Jovandić postaje slepa ulica iz smera ulica Dimitrija Avramovića i Kraljevića Marka prema Bulevaru kralja Petra I.

Planirani rok za završetak treće faze radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka je 10. septembar.

Iz JKP „Novosadska toplana“ mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove i dodaju da navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?