Sutra počinje izrada godišnjih karata po povlašćenim cenama

20:05:00 26.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Na prodajnim mestima JGSP "Novi Sad" sutra počinje izrada godišnjih karata po povlašćenim cenama u gradskom i prigradskom saobraćaju za sve kategorije korisnika usluga prevoza koji su to pravo ostvarivali i prošle godine. Cena karte je ostala nepromenjena i iznosi 1.650 dinara, dok za izradu karte treba izdvojiti još 375 dinara.

Sutra počinje izrada godišnjih karata po povlašćenim cenama


Građani stariji od 65 godina dužni su da zahtev podnesu lično i da prilože fotografiju formata kao za ličnu kartu i ne stariju od šest meseci, ličnu kartu na uvid i popunjen zahtev koji se može dobiti na svim prodajnim mestima.

Građani stariji od 65 godina moći će da izrade svoje karte na svim prodajnim mestima JGSP "Novi Sad".

Ostale kategorije korisnika zahteve za izradu godišnjih karata podnose na šalterima blagajne na Međumesnoj autobuskoj stanici, a na osnovu spiskova institucija, organizacija i udruženja kojima pripadaju, ili na osnovu zdravstvene dokumentacije i potvrde od nadležne zdravstvene ustanove, ne starije od šest meseci (original se mora priložiti na uvid).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?