Sutra počinje Međunarodni sajam turizma, okuplja 240 izlagača

19:11:00 29.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Na Novosadskom sajmu će od 30. novembra do 2. decembra biti održan 54. Međunarodni sajam turizma, koji će okupiti više od 240 izlagača iz zemlje i inostranstva. Do sada su prijavljeni učesnici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Indije, Nepala, Kameruna i Italije

Sutra počinje Međunarodni sajam turizma, okuplja 240 izlagača


– Istakao bih četiri važne činjenice: Sajam je besplatan, prvog dana promovišemo „Najbolje iz Vojvodine”, drugog dana budućnost turizma na teritoriji AP Vojvodine, uz prisustvo svih škola i fakulteta koji imaju turističko-ugostiteljske smerove, kao i ulično vežbanje, jer promovišemo zdrav način života. Poslednjeg dana, odnosno 2. decembra, četvrta važna stvar, jeste „probus day”, odnosno dan promocije svih vinara na teritoriji AP Vojvodine, uz očekivano prisustvo učesnika iz Crne Gore i Hrvatske – rekao je predstavljajući manifestaciju pokrajinski sekretar za privredu Nenad Ivanišević.

Na štandu Turističke organizacije Vojvodine će se predstaviti 23 lokalne turističke organizacije, kao i brojni privredni subjekti, dovoljno da svakog posetioca zainteresuje da poseti našu pokrajinu.

Na Sajmu će biti organizovan i 33. zbor ugostiteljskih i turističkih radnika Srbije.

Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova. S obzirom na to da Novosadski sajam ove godine obeležava vek postojanja, doneta je i odluka da se svim posetiocima i učesnicima omogući ulaz bez naplaćivanja karata, uz obaveznu registraciju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1001.0 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?