Sutra počinje Novosadski džez festival

13:11:00 24.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Koncertni program 23. Novosadskog džez festivala počinje sutra na sceni „Pera Dobrinović“ Srpskog narodnog pozorišta i trajaće do nedelje.

Sutra počinje Novosadski džez festival


Ovogodišnji džez festival predstaviće neke od najpopularnijih sastava i svetski proslavljene muzičare regionalne džez scene. Moderan, klasičan, nesvakidašnji i kvalitetan džez na scenu Srpskog narodnog pozorišta donose ansambli iz Srbije, Bosne i Hecegovine, Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Prve večeri koncertnog programa nastupiće Modern Art Orchestra iz Budimpešte u 19:30 časova, a od 21:30 časova publika će uživati u koncertu sastava Akshani Project iz Novog Sada.

Drugog dana festivala, muzički sladokusci će imati priliku da prate koncerte dva kvarteta - Bojan Cvetković kvartet od 19:30 časova i Lana Janjanin kvartet u 21:30 časova.

U subotu, od 19. 30 časova nastupiće Super sax 4, a od 21.30 časova ljubljanski Teo Collori & Momento Cigano.

Ovogodišnji Novosadski džez festival zatvaraju Sinan Alimanović kvartet u 19:30 časova i Nenad Vasilić trio u 21:30 časova.

Kako je publika Novosadskog džez festivala navikla, specijalna poslastica biće tradicionalni Jam session u Pozorišnom klubu Trema svake večeri nakon koncertnog programa, od 22:30 časova koji će upriličiti House Band.

Ulaznice za glavni koncertni program, do sutra, su u prodaji na biletarnici Kulturnog centra Novog Sada, a od sutra ulaznice je moguće kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Cena kompleta ulaznica, za sve koncerte, je 1.500dinara, dok je jednodnevna ulaznica, za dva koncerta, 500 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
14°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 1004.4 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sre 13° - 22° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 13° - 21° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?