Sutra počinju prijave za subvencije za kupovinu bicikla

16:03:00 13.03.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Prijave za kupovinu bicikla uz pomoć subvencije Grada Novog Sada počinju sutra u 10 časova na veb aplikaciji www.biciklomkrozprirodu.rs i traju do srede, 16. marta, do 18 časova.

Sutra počinju prijave za subvencije za kupovinu bicikla


Preko Društva za promociju prirode Srbije (DPPS) biće deljeno po 10.000 dinara građanima koji se budu prijavili na javni poziv, a pravo na subvenciju imaće 1.800 građana, a pravo na subvenciju imaće stanovnici Novog Sada koji to pravo nisu ostvarili na javnim pozivima Grada prošle godine (kao ni članovi njihove porodice).

Zainteresovani treba da na sajtu kliknu na dugme “PRIJAVA” čim bude dostupno, odnosno zelene boje. Nakon toga otvoriće se tri pitanja na koja treba dati tačan odgovor. Svako pitanje je iz po jedne oblasti (biciklizam, zaštita životne sredine i poznavanje Grada). Nakon toga potrebno je uneti lične podatke u predviđena polja, gde nakon uspešno poslatih podataka kandidat dobija redni broj prijave na ekranu i na mejlu koji je naveden u prijavi i koji treba sačuvati.

- Ukoliko dobijete broj koji je manji ili jednak broju 2200, potrebno je da do 16. marta do 18 časova očitanu ličnu kartu na kojoj se može potvrditi Vaša adresa prebivališta pošaljete na mejl info@biciklomkrozprirodu.rs ili donesete u kancelarije u Hajduk Veljkova 11 (Sajam). Kada se nađete na konačnoj rang listi, imate 15 dana da kupite bicikl i da dokumentaciju dostavite lično u kancelarije - navodi se na sajtu i dodaje da dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti telefonom na broj 064 11 65 486 i 064 11 65 739.

Podsetimo, prošle godine su sprovedena dva ovakva konkursa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?