Sutra počinju radovi na izgradnji vrelovodne mreže na Rumenačkom putu, u ponedeljka na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića

15:03:00 16.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – „Novosadska toplana“ u petak, 17. marta počinje radove na izgradnji vrelovodne mreže i priključaka za objekat „Square garden“ na Rumenačkom putu.

Sutra počinju radovi na izgradnji vrelovodne mreže na Rumenačkom putu, u ponedeljka na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića


Radovi će se obavljati fazno.

Prva faza počinje u petak, a radovi će se obavljati na neuređenoj zemljanoj površini na Rumenačkom putu u okviru gradilišta bez izmene režima saobraćaja. O daljoj dinamici radova na Rumenačkom putu i izmenama režima saobraćaja javnost će blagovremeno biti obaveštena.

Navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, poručuju u Toplani.


Izmene saobraćaja na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića

A u ponedeljak, 20. marta „Novosadska toplana“ nastavlja sa radovima na izgradnji vrelovoda od Toplane „Sever“ do Salajke u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića. I ovi radovi će se izvoditi u dve faze.

Faza1

U periodu od 20. do 30. marta raskopavaće se raskrsnica Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića i u tom periodu će biti zabranjen saobraćaj, odnosno biće omogućeno desno skretanje iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića, kao i sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Faza 2

U periodu od 30. marta do 18. aprila raskopavaće se kolovoz na Bulevaru Jaše Tomića od Kisačke ulice do Toplane „Sever“ i u tom periodu biće izmenjen režim saobraćaja, pri čemu će se isti odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru, a takođe će biti omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

Iz Novosadske toplane mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?