Sutra popust na članarinu povodom Dana Gradske biblioteke

19:09:00 22.09.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Dana Gradske biblioteke sutra će biti obeležen uz popust od 50 odsto na članarinu i svečani program posvećen Mariji Trandafil.

Sutra popust na članarinu povodom Dana Gradske biblioteke


Obeležavanje Dana Gradske biblioteke u Novom Sadu biće upriličeo sutra u podne u Digitalnom omladinskom centru, Vojvode Putnika 1, a svečani program ove godine biće posvećen sećanju na znamenitu dobročiniteljku Mariju Trandafil.

Osim toga, Gradska biblioteka sutra svojim korisnicima odobrava popust od 50 odsto na individualnu godišnju članarinu. Pravo na popust imaju i postojeći i novi članovi, a članarina važi godinu dana.

Za upis je potrebna lična karta, a za decu zdravstvena knjižica.

Inače, godišnja članarina bez popusta za odrasle je 500, a za decu do 14 godina 300 dinara. Detaljnije o tome kako postali član Gradske biblioteke saznajte OVDE

Upisom u Gradsku biblioteku u Novom Sadu članovi stiču mogućnost korišćenja knjižnih fondova svih ogranaka u gradskim i prigradskim naseljima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?