Sutra posebno radno vreme pojedinih službi

17:11:00 10.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Srbija sutra obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu u znak sećanja na 11. novembar 1918. godine, kada su sile Antante potpisale primirje sa Nemačkom i time okončale Prvi svetski rat. Zbog toga će radno vreme pojedinih službi biti drugačije.

Sutra posebno radno vreme pojedinih službi


DOM ZDRAVLJA

Pedijatrija, Služba opšte medicine i Služba zdravstvene zaštite radnika dežuraju u objektu „Jovan Jovanović Zmaj“ od 7 do 20 časova. Takođe, ekipe Službe opšte medicine radiće i Futogu, Kaću, Kovilju, Petrovaradinu i Rumenki od 7 do 10 časova.

Služba kućnog lečenja radiće od 7 do 20 časova i to po dve ekipe u dve smene. Patronažne sestre će redovno obilaziti babinjare i novorođenčad na teritoriji opština Novi Sad i Sremski Karlovci u periodu od 7 do 13:30 časova.

Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost, Služba zdravstvene zaštite žena, Služba laboratorijske dijagnostike i Služba stomatološke zdravstvene zaštite, kao ni Call centar, neće raditi u vreme praznika.


PARKIRANJE

Parkiranje u Novom Sadu se u sredu, 11. novembra, neće naplaćivati zbog državnog praznika. Kako poručuju u Parking servisu, NS bike sistem će raditi kao i do sada.

Naplata parkiranja počinje u četvrtak, 12. novembra.


GSP

Autobusi GSP-a u sredu će voziti po redu vožnje za nedelju.

S obzirom na to da je uveden mini-raspust za učenike, 12. i 13. novembra se privremeno ukidaju polasci koji su u redu vožnje označeni kao đački. U tom periodu neće saobraćati ni autobusi na linijama 3B i 6A, kažu u GSP.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?