Sutra protest majki s troje dece

13:03:00 04.03.2017, Komentara: 2

Novi Sad - Udrženje "Majke s troje dece" održaće protest sutra, 5. marta u podne, na Trgu slobode, jer Narodna skupština ignoriše peticiju, koju su im majke dostavile.

Sutra protest majki s troje dece

Peticijom se traži da država majkama, nakon rođenja trećeg deteta, obezbedi mesečna primanja. Takva pomoć je višečlanim porodicama neophodna, smatraju u Udruženju, ali bi i dorinela povećanje nataliteta, jer bi porodice imale neku siurnost.

Sutrašnje okupljanje u centru Novog Sada je zapravo podrška glavnom protestu, koji će u isto vreme biti održan u Beograd, a u Udruženju napominju da protesti nemaju nikakve veze s politikom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Rasha

, *.dynamic.sbb.rs

Podrzavam predlog da je prvo dete najvaznije i da je bolje imati deset porodica sa jednim detetom nego jednu sa desetoro dece, posto su u drugom slucaju takve porodice od 3+ unapred zavisne od pomoci drzave i potencijalni socijalni problemi ...

A isto tako, imam u svojoj okolini primere sa troje dece, gde se gleda finansijska korist, olaksice i kako da se uzme novac od drzave, a ne razmislja se o tom detetu i njegovim potrebama u buducnosti ....

U isto vreme, zamislite samo koliko bi bilo "zloupotreba" od strane pripadnika romske nacionalnosti, koji bi stancovali jos dece za prosjacenje i socijalu ...


VANJA

, *.dynamic.kdsinter.net

I PORODICE SA JEDNIM I DVOJE DECE SU PORODICE.MOZDA BI I TIM MAJKAMA TREBALA POMOC?OVI SA TROJE I VISE VEC IMAJU RAZNE POGODNOSTI!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?