Sutra protest ratnih veterana

13:06:00 12.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Savez ratnih veterana Srbije održaće sutra od 17 sati protest ispred Gradske kuće. Tada će, kako najavljuju, iznesti činjenice o zloupotrebi službenog položaja u Sekretarijatu za boračko invalidsku zaštitu.

Sutra protest ratnih veterana

Ratni veterani u svom saopštenju navode da će miting održati za pravdu, pravo, čast i dostojanstvo, a u pismu upućenom gradonačelniku zahtevaju odgovore na nekoliko pitanja.

Traže da im se kaže zašto ratni veterani Novog Sada ne uživaju umanjenje komunalnih usluga koje neki gradovi u Srbiji već odavno omogućavaju svojim veteranima. Zanima ih šta je urađeno povodom prigovora o dodeli sredstava grada Novog Sada korisnicima socijalne zaštite upućenog gradonačelniku Vučeviću 30.aprila ove godine, kao i zbog čega ratni veterani nisu dobili odgovor u vezi sa subvencionisanim ulaznicama za kupalište Štrand, iako je zahtev podnet 1. aprila i ponovo upućen 15. maja ove godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?