Sutra protest "Stop petardama! Stop brutalnosti"

19:01:00 16.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novi protest protiv petardi, ali ovaj put i protiv brutalnosti, koji organizuje grupa građana "2 minuta tišine", biće održan sutra, 17. januara od 14.45 sati na Trgu slobode.

Sutra protest "Stop petardama! Stop brutalnosti"Stop petardama! Stop brutalnosti" je već šesto protestno okupljanje građana, kojim se traži zabrana upotrebe petardi i drugih pirotehničkih naprava, ali ovaj put se pitaju i zašto ima toliko nasilja na ulicama.

Organizatori kažu da je vreme da se pomere temelji brutalnosti, koja se proširila kao pandemija po svim segmentima društva, a na ovom protestu biće podržana i dva akcijaša iz Bačke Topole, koji su postali "žrtve bahatosti moćnika, koji ih sprečavaju u plemenitim misijama".

- Đura Vavroš je podigao vetro-zaštitni pojas oko naselja Krivaja i to 1200 sadnica. Preduzeće "Krivaja" je preoralo sadnice iz samo njima poznatih razloga. Dragan Pečurica je kažnjen jer se zalaže za čist vazduh u Bačkoj Topoli. Obojica su brutalno kažnjena zbog toga što misle i na druge, a ne samo na sebe - piše u pozivu na protest.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?