Sutra Sajam zapošljavanja, u ponudi 1800 radnih mesta

09:06:00 21.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Još jedan Sajam zapošljavanja biće održan u četvrtak, 22. juna od 10 do 15 sati, u Zapadnom holu Spensa.

Sutra Sajam zapošljavanja, u ponudi 1800 radnih mesta

Nezaposlene očekuje 1800 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci, kod 57 poslodavaca koji su potvrdili svoje učešće.

U novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje kažu da najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, službenici fizičkog obezbeđenja, prodavci, fizički radnici, vozači i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, šumarski inženjeri, farmaceuti, bravari, savetnici u osiguranju, komercijalisti, krojači, kuvari, mesari, stolari, električari, operateri na CNC mašinama, higijeničari...

Ovaj sajam biće specifičan po tome što će osim poslodavaca i nezaposlenih učestvovati i srednje škole, koje će ponuditi programe prekvalifikacije i dokvalifikacije. Učestvovaće medicinske škole " 7. april" i "Hipokrat", Srednja škola "Sveti Nikola", Prva privatna srednja optičarska škola "Pašćan", Srednja stručna škola "Krug", Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin", "Smart" i Srednja mašinska škola.

Preporuka nezaposlenima je da ponesi više primeraka svoje radne biografije. Sajam organizuju Grad Novi Sad i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Ilustracija: reynermedia / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1003.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?