Sutra se menja režim saobraćaja u delu Petrovaradina zbog Exita

19:07:00 09.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog održavanja Exita od sutra će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja u delu Petrovaradina.

Sutra se menja režim saobraćaja u delu Petrovaradina zbog Exita



Režim saobraćaja se menja za sve motorna vozila, osim dostavnih za potrebe festivala, akreditovana vozila i onih za koje organizatori u saradnji sa obezbeđenjem i Ministarstvom unutrašnjih poslova ocene da su potrebna za nesmetano odvijanje festivala u Beogradskoj ulici, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora, potom u jednosmernoj ulici koja vodi od Petrovaradinske tvrđave na Kamenički put i Preradovićevoj ulici, od Beogradske do Šenoine ulice, na delu Trga vladike Nikolaja, u Beogradskoj ulici i delu Preradovićeve ulice, od Beogradske ulice do Dunavske divizije.

Određena je i zabrana odvijanja saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, za vreme trajanja festivala „EXIT 2024“.

JGSP „Novi Sad“ će privremeno izmeniti trase autobuskih linija, i to linije broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69. Na koji način će saobraćati autobusi GSP-a detaljnije saznajte OVDE

Privremena izmena režima saobraćaja važi od srede do nedelje od 17 do 8 časova narednog dana, kao i u ponedeljak do 8 ujutru.

Privremena izmena režima saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinskutvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu važi sve vreme trajanja festivala.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?