Sutra se otvara „Ledena šuma“

20:12:00 05.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - "Ledena šuma" biće svečano otvorena sutra u 18.30 časova u Dunavskom parku, a kako najavljuju organizatori, publiku na programu očekuju besplatni sadržaji, vrhunska zabava i nezaboravno druženje sa brojnim izvođačima.

Sutra se otvara „Ledena šuma“


Na samom otvaranju nastupiće regionalna muzička zvezda Sara Jo, a posetioci će imati priliku da se zabave uz jedinstvene akrobacije novosadskih "Haos animatora" kao i uz nastupe talentovanih mladih klizačica iz klizačkog kluba "Vojvodina" i hokejaša "NS Stars", koji se svake godine afirmišu i predstavljaju publici programom ove manifestacije.

Ljubitelji klizanja moći će da uživaju na najmodernijem otvorenom klizalištu u regionu, koje se prostire na 1300 kvadratnih metara, gde je posetiocima omogućena zabava i rekreacija na ledu i na temperaturama do 15 stepeni.

Tokom večeri otvaranja "Leden šume" prvi klizači će imati priliku da se oprobaju na klizalištu u Dunavskom parku jer je od 20 časova omogućena besplatna smena klizanja za decu do 12 godina. Već od subote, smene su raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena, počevši od 9 časova pre podne pa sve do 21 čas.

U praznično dekorisanom ambijentu "Ledene šume" uz brojne muzičko-zabavne sadržaje i tradicionalni vatromet, u Novom Sadu će biti obeležen početak najduže zimske manifestacije u Srbiji, koja će ove sezone tokom 45 dana trajanja, posetiocima omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.

U sastavnoj ponudi "Ledene šume" i ove godine naći će se Snežni grad, zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija, ali i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 6 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?