Sutra zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina, GSP menja trase više autobusa

11:05:00 08.05.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja u Petrovaradinu biće sutra privremeno izmenjen zbog održavanja manifestacije „Novi Sad Business Run 2024“.

Sutra zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina, GSP menja trase više autobusa


Saobraćaj će biti zabranjen od platoa ispred Akademije umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi, pored Opservatorijuma u pravcu kule sa satom, do Štrosmajerove ulice, desno u Ulicu Vladimira Nazora, zatim desno u Beogradsku ulicu do Lovotursa i od Lovotursa putem za tvrđavu dalje do gornjeg platoa Petrovaradinske tvrđave.

Privremena izmena režima važiće u četvrtak, 9. maja, od 17.45 do 18.50 časova.

GSP će privremeno izmeniti i trase autobuskih linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Linije 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada - Autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati preko Varadinskog mosta, skretati desno ispod mosta i saobraćati Kejom skojevaca, Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve ulice i dalje redovnim trasama kretanja.

Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom i Kejom skojevaca, zatim skretati levo u Ulicu prote Mihaldžića, skretati desno na Varadinski most i dalje redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog brojeva 39 i 42A, u Preradovićevoj ulici naspram kućnog broja 47, u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta i prvo stajalište posle mosta (sa desne strane na Kameničkom putu).

Linija 69

Smer iz Novog Sada - Autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati preko Varadinskog mosta, skretati desno na Kamenički put i dalje nastavljati redovnom trasom.

Smer iz Sremske Kamenice - Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavskih divizija autobusi će saobraćati pravo Kameničkim putem, skretati levo na Kej skojevaca, desno u Ulicu prote Mihaldžića, desno na Varadinski most i dalje nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Ulici prote Mihaldžića pre Varadinskog mosta, te prvo stajalište posle Varadinskog mosta (sa desne strane ka Kameničkom putu).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
27°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pon 17° - 27° Mogući pljuskovi
Uto 17° - 27° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?