Sutra zabrana saobraćaja u delu Sremske Kamenice, Popovice i Paragova zbog biciklističke trke

15:05:00 11.05.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog održavanja biciklističke trke 31. Fruškogorski MTB maraton Ivan Davosir, sutra će biti privremeno izmenjen saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici i kod planinarskog doma „Železničar“ na Popovici.

Sutra zabrana saobraćaja u delu Sremske Kamenice, Popovice i Paragova zbog biciklističke trke


Potpuno se obustavlja saobraćaj na Fruškogorskom putu, kod planinarskog doma „Železničar“, u periodu od 8.45 do 10.30 časova.

Saobraćaj će biti zabranjen i na Fruškogorskom putu, od poslednjeg autobuskog stajališta prema Planinarskom domu „Dr Radivoj Simović“, od 8.45 do 16 časova.

Na delu Iriškog puta, saobraćaj će biti zabranjen za vreme prelaska biciklista preko kolovoza, kod autobuske okretnice na Paragovu, odnosno od 10.10 do 10.25 časova.


Skraćuje se reasa autobuske linije broj 74


Trasa autobuske linije broj 74 (Novi Sad - Popovica) biće privremeno skraćena od osam do 16 časova, tako da će okretanje autobusa biti kod autobuske stanice.

Polasci iz Novog Sada saobraćaju do raskrsnice Fruškogorski put - Majdanska ulica (stajalište Budžak ), odakle se po redu vožnje obavljaju i poslasci za Novi Sad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?