Sva domaćinstva na teritoriji Grada Novog Sada danas bi trebalo da ponovo dobiju struju

10:07:00 24.07.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Iako su radnici EPS-a neprekidno na terenu i intenzivno rade na sanaciji štete nakon oluje, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sastao se danas u ranim jutarnjim časovima sa v.d. direktora Elektordistribucije Srbije Bojanom Atlagićem, sa kojim je razgovarao o problemima u napajanju elektičnom energijom na teritoriji Grada Novog Sada, koji su samo jedna od posledica nastalih tokom olujnog nevremena koje je zadesilo Grad.

Sva domaćinstva na teritoriji Grada Novog Sada danas bi trebalo da ponovo dobiju struju


Na sastanku je dogovoreno da, nakon saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koje su oštetile dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije u toku današnjeg dana intenzivno će obavljati terenske radnje kako bi se prioritetno uspostavilo napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na teritoriji celokupnog Grada Novog Sada.

Građani mogu prijaviti probleme i nedostatake u napajanju električnom energijom na posebne telefonske linije 021/488-27-77 i 064/844-87-06 od osam do 20 časova, kako bi se evidentirali nedostaci i u najkraćem mogućem roku uklonili.

Nadležni mole sugrađane za strpljenje i razumevanje u odnosu na okolnosti u kojima se Grad Novi Sad našao usled posledica olujnog nevremena, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom .

- Grad Novi Sad će sve svoje kapacitete usmeriti na podršku Elektrodistribuciji Srbije kako bi sva domaćinstva u najkraćem roku dobila električnu energiju, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu - navodi se u saopštenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1011.5 mb
Vetar: 3 m/s, E
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?