Svađa DS-a i SNS-a o budžetu Novog Sada

17:12:00 27.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadski odbor Demokratske stranke smatra da je gotovo celokupan budžet Grada Novog Sada za narednu godinu namenjen za političku kampanju Srpske napredne stranke. SNS to negira, kažu da je budžet dobro izbalansiran, a da je saopštenje demokrata licemerno.

Svađa DS-a i SNS-a o budžetu Novog Sada

Gradski odbor DS navodi da je sav novac namenjen predizbornom obećanju SNS o otvaranju nove fabrike za proizvodnju delova za automobile, koja bi u radnoj zovi Sever 4 trebalo da počne s radom do kraja sledeće godine. Oni su dodali da zbog toga u budžetskom planiranju nema novih projekata, nema novca za kulturu i druga davanja, a da su subvencije javnim preduzećima za kapitalna ulaganja svedena sa 2,4 milijarde dinara na nešto više od milijardu.

Novosadski naprednjaci ipak navode da je budžet grada Novog Sada za 2016. godinu "razvojni i dobro izbalansiran". Oni još kažu i da su ponosni na investiciju koja će, kako tvrde, doneti 2000 radnih mesta, a da su demokrate konačno iskrene "jer se protive zapošljavanju sugrađana".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 4 m/s, WNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?