Svađa komunalaca i Novosađanke

17:09:00 19.09.2016, Komentara: 4

Novi Sad - Snimak svađe jedne Novosađanke i dvoje komunalnih policajaca kod Futoške pijace pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu reakcija sugrađana.

Svađa komunalaca i Novosađanke

Na snimku se vidi Novosađanka koju komunalni policajac sprečava da sedne na svoj bicikl tako što ga drži, a ona viče na njega, a potom je sprečava i da se udalji sa tog mesta tako što joj sve vreme staje ispred prednjeg točka.

Dok je on na taj način provocira, žena sve vreme viče i govori mu da se skloni, ujedno objašnjavajući okupljenim prolaznicima da sa komunalcima nema ništa, te da je sukob nastao tako što je ona od njih branila jednu sugrađanku, koja je prodavala cveće.

Na Fejsbuk grupi NSU - Uživo sa novosadskih ulica, na kojoj je snimak prvo i objavljen, objašnjeno je da su pripadnici komunalne policije želeli da oteraju prodavačicu cveća "iako su svesni da ona ne prodaje cveće iz hira, već je u pitanju borba za preživljavanje".

Na toj grupi javno pitaju i do kada će Novi Sad i njegova nova - stara vlast tolerisati ovakve ispade i kada će to suspenzija i otkaz početi da se primenjuju i u javnom sektoru, a da nije reč o smeni političkih garnitura.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

4 komentar(a)

novosadjanka

otkud mu pravo da dira privatnu imovinu i da ti oduzima slobodu kretanja da li je ovo Vucic, Stefanovic,Nikolic ili gospodin Stojkovic


biljana

, *.home.otenet.gr

jadan li je ovaj novi sad


novosadjanka

, *.dynamic.mbb.telenor.rs

pa da su jos i naoruzani gde bi sve ovo otislo,izivljavanje,jadni ljudi popunjavaju neostvarene penzije ili plate a Vucic i dalje prica bajke.... jbg ga braca Grim...


gorkii

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Komunalni smradovi licna grupacija ovih na vlasti za uterivanje straha narodu I punjenje budzeta i otimacina.......


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?