Svakoj bebi rođenoj na Dan Grada Novog Sada po 200.000 dinara

13:01:00 31.01.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Dan Grada Novog Sada sutra će biti obeležen skromnije u skladu sa situacijom i epidemiološkim merama, a epidemiologu profesoru dr Vladimiru Petroviću biće uručena Februarska nagrada , izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostujući u Jutarnjem programu RTS i najavio da će dobitnici gradske nagrade biti i sve rođene bebe.

Svakoj bebi rođenoj na Dan Grada Novog Sada po 200.000 dinara


On je izjavio da ove godine neće biti tradicionalne proslave na koju smo navikli, kao što je Svečana akademija sa zvanicama i posete predstavnika gradova prijatelja.

- Međutim, zahvaljujući savremenim tehnologijama imamo 17 video poruka iz svih delova sveta od Velike Britanije do Rusije. Uručićemo Februarsku nagradu profesoru Petroviću, direktoru za Instituta za javno zdravlje Vojvodine, koji je svojim radom, naučnim, lekarskim, istraživačkim i obrazovnim, dostojan najvažnije gradske nagrade. To je ujedno i jedno veliko hvala i svim lekarima i medicinskim radnicima i svim ljudima koji su zaposleni u zdravtsvenim ustanovama - naglasio je Vučević.

Gradonačelnik je najavio da će dobitnici gradske nagrade biti i sve rođene bebe na sutrašnji dan.

- Sve bebe koje su rođene na rođendan Grada 1. februra dobiće ček od 200.000 dinara kao dobrodošlicu i čestitku. Nadamo se da ćemo imati što više beba ne samo 1. februara, već svakog dana. Da nam treba više obdaništa i više škola i da to bude zadatak svakog budućeg gradonačelnika - dodao je Vučević gostujući na RTS-u.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 995.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?