Svečani doček zlatnih "orlića" večeras na Štrandu

09:06:00 22.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Svečani doček reprezentativaca Srbije, osvajača titule svetskih prvaka u fudbalu na Novom Zelandu u konkurenciji do 20 godina, biće priređen večeras na platou Štranda.

Dolazak zlatnih Novosađana, fudbalera „Vojvodine“, Sergeja Milinkovića-Savića, Mijata Gaćinovića, Radovana Pankova, Srđana Babića i trenera Milana Kosanovića očekuje se oko 23 sata.

U "Gradskom zelenilu" poručuju da je najmanje što Novosađani mogu da učine za mladiće koji su svetom proneli slavu srpskog fudbala, svoje zemlje i svog grada je da ih u što većem broju dočekaju večeras na Štrandu.

Svečani doček zlatnih "orlića" večeras na ŠtranduFoto: twitter.com (@VPaunovic)

"Za dobar štimung biće zaduženi „Apsolutno romantično“, „Zorule“, „Amajlija“ i Dušan Kostrešević, učesnik takmičenja Pinkove zvezde, dok je poziv upućen i legendarnom panonskom mornaru Đorđu Balaševiću, sa kojim rukovodstvo „Gradskog zelenila“ vodi intenzivne razgovore o sutrašnjem nastupu" tvrde u "Zelenilu".

Muzički program počeće od 20 sati. Svi izvođači će, u znak poštovanja prema svetskim fudbalskim prvacima nastupiti potpuno besplatno, dok će za ozvučenje i rasvetu biti zadužena firma „Audio konstruktor“, koja će svoj deo posla takođe odraditi bez novčane nadoknade.


"Humani ponedeljak" za Mateju Simičića

Akcijom "Humani ponedeljak" danas će se na Štrandu prikupljati novac za lečenje dečaka Mateje Simičića iz Sremskih Karlovaca, koji ima pervarzivni poremećaj ličnosti, koji spada u teške oblike usporenog psihomotornog razvoja i zahteva kontinuirano lečenje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?