Tajna mapa Fruške gore dostupna na "Fruškaću"

10:06:00 19.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana Fruškać napravilo je "tajnu mapu Fruške gore", koja će svim ljubiteljima prirode i ove planine pokazati put do skrivenih lokacija, objekata, jezera...

Mapa otkriva gde može da se prenoći, vodi kroz zone zaštite, sadrži pešačke i biciklističke staze, ali i mesta gde može da se iznajmi bicikl, jaše konj ili uživa u degustaciji domaćih vina.

Tajna mapa Fruške gore dostupna na "Fruškaću"

U Fruškaću kažu da su na sva ta mesta naišli istražujući Frušku goru poslednjih godina i zato su odlučili da to predstave objedinjeno na jednom mestu.

"Što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više", kažu u Fruškaću.

Oni pozivaju sve koji žele da se nađu na mapi da se jave slanjem mejla na partners@fuskac.net i pošalju što više informacija o objektu ili usluzi i napominju da na svomsajtu neće predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte za koje smatraju da nisu zanimljivi za njihovu ciljnu grupu.

Mapu možete videti OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?