Telo izvučeno iz Dunava pripada članu kriminalnog klana

09:06:00 19.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Telo koje je pre dva dana pronađeno u Dunavu nizvodno od Žeželjevog mosta pripadalo je Kragujevčaninu Goranu Dučiću (40), zvanom Crni, šefu obezbeđenja Jovice Vukotića, vođe kriminalne grupe iz Kotora.

Iako na njegovom telu nije bilo povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt, okolnosti pod kojima je stradao više su nego sumnjive, pišu "Novosti".

Telo izvučeno iz Dunava pripada članu kriminalnog klana

Nezvanično, veče pre nego što je pronađen u Dunavu, Dučić je bio na jednom novosadskom splavu sa Mihajlom Opačićem, sinom Nenada Opačića. Tu je bio još jedan muškarac, sa kojim se upoznao tokom izdržavanja zatvorske kazne. To veče su dosta pili, pa se i posvađali, pale su teške reči i izbila tuča. Dučić je nekoliko puta udaren u glavu, pa je u jednom trenutku pao kroz prozor u vodu, ali je nejasno je da li je namerno gurnut ili se sapleo i slučajno pao.

"Novosti" saznaju da je obdukcija pokazala da je smrt nastupila utapanjem, jer na Dučićevom telu, osim modrica od tuče, nije bilo drugih povreda.

Inače, Dučić je bio odavno poznat srpskoj policiji i protiv njega su podnošene krivične prijave za razna teška krivična dela, zbog kojih je veliki deo života proveo na robiji. Poslednjih godina živeo je na relaciji Kotor - Kragujevac i Novi Sad. Bio je desna ruka Jovice Vukotića, bliskog saradnika Luke Bojovića, o čijoj bezbednosti je brinuo.

izvor: Novosti.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.9 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?