Tereni za basket biće u Limanskom parku

14:06:00 10.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - U Limanskom parku biće napravljena dva terena za basket, planiraju Gradski urbanisti, dok ukljanjane drveća nije u planu.

Tereni za basket biće u Limanskom parkuIz konkursne dokumentacije sa tendera za izvođača radova, basket tereni bi bili nedaleko od postojećeg skejt parka u Limanskom parku, a istovremeno bi se rekonstruisao prostor koji koriste skejteri, tako što će postojeći skejt park dobiti 13 novih rampi.

Tereni za basket za odrasle i decu planirano je da budu postavljeni i na zelenoj površini između zgrada u Dimitrija Avramovića i Bulevara oslobođenja.

Mada se tereni planiraju na prostoru gde ima drveća, izgleda da neće biti seče, jer se u dokumentaciji za tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) navodi da je "neophodno uklapanje vegetacije-stabala drveta u skladu sa pravilima struke", piše portal 021.rs.

Uprava za građevinsko zemljište i investicije je istim tenderom predvidela i da se na još nekoliko lokacija u Novom Sadu postavi jedan teren za basket za odrasle i dva za decu, ali nije precizirano gde će to biti.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?