Termini besplatnih časova srpskog i matematike

16:05:00 02.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Maturanti koji će krajem juna polagati prijemni za upis u srednje škole imaju priliku da svoje znanje provere i usavrše na časovima koji se održavaju u prostorijama Grupe građana „NS blok“.

Termini besplatnih časova srpskog i matematike

foto: NS blok

Naime, članovi ove grupe građana su odlučili da, kao i prethodnih pet godina, izađu u susret roditeljima i maturantima i jednom nedeljno održavaju časove srpskog jezika i matematike. Ove nedelje će časovi matematike biti održani u četvrtak, 3. maja u 17 časova. Predavač je prof. dr Saša Igić. A časovi srpskog jezika biće u petak, 4. maja u 13 časova, predavač je profesorka Dragana Letić.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 065/580-1366, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com ili njihove Fejsbuk stranice.

Časovi traju 90 minuta, a kapacitet učionice je 50 dece ali ako bude bilo potrebe, NS blok će organizovati dodatnu grupu. Ova vrsta pomoći će maturantima biti na raspolaganju jednom nedeljno sve do održavanja prijemnog.

Časovi se održavaju u prostorijama udruženja NS blok, na adresi Trg Marije Trandafil 4 u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?