Testiranje za srednjoškolce, za jednogodišnje školovanje u Americi

13:09:00 13.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Testiranje za jednogodišnji program razmene FLEX, u kome srednjoškolci jednu školsku godinu žive u Americi sa američkom porodicom i pohađaju američku srednju školu, u Novom Sadu će biti održano 5. oktobra u Zlatne grede 4.

Testiranje za srednjoškolce, za jednogodišnje školovanje u Americi

Ciljna grupa testiranja su srednjoškolci, državljani Republike Srbije, koji su upisani u prvi ili drugi razred srednje škole, a koji su rođeni između 1. januara 2002. i 15. jula 2004. godine. Učenici sa invaliditetom mogu biti bilo koji razred te rođeni između 15. februara 2001. i 15. jula 2004. godine.

"Zbog velikog interesovanja o detaljima programa, u četvrtak, 20. septembra sa početkom u 18.30 časova će se u Američkom kutku održati program sa ciljem razmene iskustava. Nekoliko FLEX alumnistkinja biće tu za sva pitanja koja možete imati, a na koje odgovore nećete naći na zvaničnim sajtovima", naovid se u saopštenju Američkog kutka.

FLEX rogram u potpunosti finansira Vlada Sjedinjenih Američkih Država. Šta stipendija nudi, a šta ne, ko se može prijaviti, kao i kada su testiranja u drugim gradovima Srbije, možete pronaći na ovoj stranici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
22°
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NNE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?