Tinejdzer palio automobile i beskućnika u Novom Sadu, rušio spomenike u Pančevu

16:12:00 29.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Maloletnom A. K. (15) iz Novog Sada, za koga se sumnja da je namerno zapalio dva automobila, posle saslušanja u novosadskom Višem sudu za maloletnike, određen je pritvor do 30 dana. Njega policija tereti da je u proteklih nekoliko dana zapalio dva automobila, pri čemu su, u jednom slučaju, vatrom zahvaćena još dva vozila.

Tinejdzer palio automobile i beskućnika u Novom Sadu, rušio spomenike u Pančevu


Još uvek nije poznato da li je A. K. povezan i s paljenjem automobila marke „BMW” u vlasništvu jednog novosadskog policajca. Kako piše Dnevnik, protiv tog tinejdžera policija je i prošle godine podnosila prijavu zbog namernog paljenja automobila.

A.K. je štićenik Doma za nezbrinutu decu „Spomenak” u Pančevu, odakle je nekoliko puta bežao. On se sumnjiči i da je zajedno s još dva maloletna lica (16) i (12) iz Novog Sada, u decembru prošle godine u bulevaru Oslobođenja zapalio Dragutina Todorčevića (64) iz Futoga, koji je živeo na ulici. A. K. se na teret stavlja i da je nedavno učestvovao u rušenju 47 nadrgobnih spomenika na Jevrejskom groblju u Pančevu.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?