Tišina za "Aleksin zakon" danas na Trgu slobode

10:03:00 20.03.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Još jedan protest za usvajanje Aleksinog zakona biće održan danas od 14.45 sati na Trgu slobode, kada bi Aleksi Jankoviću bio 19 rođendan.

Tišina za "Aleksin zakon" danas na Trgu slobode

Okupljeni građani, koji će još jednom pokušati da gromoglasnom tišinom ukažu na neophodnost usvajanja Aleksing zakona, ujedno će obeležiti i prvu godinu funkcionisanja grupe "2 minuta tišine".

"Ima onih koji smatraju da treba da odustanemo od Aleksinog zakona. Ima onih koji smatraju da taj zakon treba da se bojkotuje. Ima i onih koji niti će odustati, niti će pokleknuti, nego će u još većem broju i sa više strana poručiti gromoglasnom tišinom 'Hoću Aleksin zakon!'", poručuju organizatori iz grupe građana "2 minuta tišine".

Skupovi podrške za usvajanje Aleksinog zakona danas će biti održani i u Nišu, Pirotu, Bačkoj Palanci, Šapcu, Loznici, Somboru, Bačkoj Topoli...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Ana

, *.nsurbanizam.rs

Aleksin zakon možda i ne usvajaju da bi bolje počele da rade privatne škole. Sramota da nije usvojen u skupštini, koliko dece treba još da pogine. Nekad se znalo, izbaci se iz škole siledžija, a danas nek maltretiraju stotine đaka bez ozbiljnih sankcija. Problem se lako može rešiti, ali nekima u vlasti to nije u interesu.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?