Tokom Egzita uvode se noćne "trojka" i "devetka"

09:07:00 07.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Gradsko saobraćajno preduzeće uvešće dodatne autobuske polaske tokom Egzita. Uz izmene na redovnim linijama biće uvedeni i vanredni autobusi od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave.

Od 10. do 13. jula, linije 3 i 9 biće pojačane noćnim polascima u 3:30 i 4 sata od restorana „Trag“.

Tokom Egzita uvode se noćne "trojka" i "devetka"

Posetiocima festivala obezbeđen je prevoz od Međumesne autobuske stanice i Železničke stanice do kampa na Štrandu, kao i do Tvrđave, redovnim linijama koje će po potrebi biti pojačavane. Tokom festivala, od 18 sati do ponoći, zglobni autobusi na kojima će biti ispisano „EXIT FEST“ polaziće na svakih 40 minuta od kampa na Štrandu do restorana „Trag“, dok će u suprotnom smeru , od 2 sata do 6 sati ujutru, sa istim intervalom saobraćati autobusi „EXIT KAMP“.

Osim karte za jednu vožnju, koja se kupuje u autobusu i košta 55 dinara, posetiocima je obezbeđena i mogućnost prevoza uz nedeljnu kartu od 715 dinara. Ta karta biće dostupna na kioscima JGSP „Novi Sad“, u Exit kampu, kod restorana „Trag“, na promo pultu u centru grada, i u minibusu na platou ispred Železničke stanice. Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?