Tokom praznika redovno odnošenje smeća

19:04:00 16.04.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ saopštilo je da će narednih dana, tokom uskršnjih praznika, njihove ekipe za sakupljanje i transport otpada raditi po redovnom programu rada. Neće biti kašnjenja, niti zastoja, otpad će se u Novom Sadu odnositi jednakom dinamikom.

Tokom praznika redovno odnošenje smeća


- Služba javne higijene radiće po programu za vikend i praznike, a svakog dana će naše ekipe raditi dezinfekciju ulica u Novom Sadu i prigradskim naseljima - saopšteno je iz ovog preduzeća.

Podsetimo, sutra, u petak, 17. aprila od 17h do utorka, 21. aprila u 5 časova na snazi će biti 84-časovni policijski čas, tokom kojeg će van kuća moći da budu zaposleni u policiji, vojsci, zdravstvu i drugim firmama koje rade bez prestanka. Osim njih, na ulice će smeti građani koji imaju pse, pa će svoje kućne ljubimce moći da prošetaju ujutru (8-10) i uveče (23-01) po 20 minuta, ne više od 200 metara od mesta prebivališta. Takođe, od pre nekoliko dana, kratka šetnja dozvoljena je i deci sa razvojnim smetnjama u pratnji jedne odrasle osobe, najviše 200 metara od mesta prebivališta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?