Tokom septembra udomljeno 18 pasa iz Prihvatilišta „Zoohigijene“

17:10:00 06.10.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Iz prihvatilišta JKP „Zoohigijena i veterina Novi Sad“ tokom septembra svoj novi dom pronašlo18 pasa, a od početka godine udomljeno ih je 188.

Tokom septembra udomljeno 18 pasa iz Prihvatilišta „Zoohigijene“


- S obzirom da je isti period prethodne, rekordne, godine bilo tačno 177 udomljavanja, pokazatelj je da i dalje idemo u dobrom pravcu i zaista smo presrećni kako smo započeli ovu godinu. To je još jedan više razlog da nastavimo u istom ritmu da budemo aktivni, i svakodnevno radimo na promociji udomljavanja i odgovornog vlasništva - kažu u JKP „Zoohigijena i veterina Novi Sad“.

Ovo preduzeće gotovo svakodnevno objavljuje fotografije i najvažnije informacije o psima koji su kod njih, ali i trenutke kada odlaze u njihove nove domove.

Ponovo je pokrenuta i akcija „Moj favorit dana“ koja se do sada pokazala najuspešnijom i posle koje broj udomljavanja značajno skoči, tako da se u JKP „Zoohigijena i veterina Novi Sad“ nadaju da će i ovog puta biti isti slučaj.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
12°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pon 6° - 22° Pretežno sunčano
Uto 10° - 25° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?