TONS na Sajmu turizma u Beogradu

19:02:00 23.02.2020, Komentara: 0

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, na štandu Turističke organizacije Novog Sada, održan je veliki broj sastanaka sa predstavnicima inostranih turoperatora, koji su pokazali veliko interesovanje za turističku ponudu grada i okoline. Najveći broj zainteresovanih turoperatora dolazi nam iz zemalja regiona, ali i iz Nemačke, Turske i Ruske Federacije.

TONS na Sajmu turizma u Beogradu

Foto: TONS


S obzirom da je akcenat ove godine stavljen na jubilarni 20. EXIT, kao i na titulu koju će Novi Sad poneti sledeće godine kao Evropska prestonica kulture, na štandu TONS-a nalaze se i predstavnici „Fondacije 2021“.

Održani su i brojni sastanci sa predstavnicima domaćih medija, kao i sa ostalim turističkim organizacijama o zajedničkim promotivnim aktivnostima u narednom periodu, saopštili su iz TONS-a.

Veliko interesovanje posetilaca je u vezi ugostiteljskih ponuda, ustanova kulture, muzičkih festivala i drugih manifestacija, kao i mogućnosti za degustaciju vina na Fruškoj gori.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
14°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?