Toplana apeluje na građane da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju putem telefona ili mejla

13:11:00 14.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Iz JKP „Novosadska toplana“ apeluju na korisnike usluga da im se za sva pitanja i reklamacije obraćaju telefonskim ili putem mejla.

Toplana apeluje na građane da ih za sva pitanja i reklamacije kontaktiraju putem telefona ili mejla


- Molimo korisnike usluga da lično dolaze u Novosadsku toplanu samo u slučajevima izuzetne hitnosti i važnosti kako bismo neposredne kontakte sveli na najmanju moguću meru, za dobrobit svakog pojedinca i cele zajednice - navodi se u saopštenju.

Kako napominju, poseta Korisničkom centru moguća je uz obavezno korišćenje zaštitnih maski, merenje telesne temperature na ulazu u prostorije, kao i striktno sprovođenje mera fizičke distance i broja korisnika u prostorijama. Vrata Korisničkog centra za korisnike su otvorena radnim danima od 7 do 20 i subotom od 7 do 15 časova, dok je za prijem pošte otvoren šalter Pisarnice Preduzeća, radnim danima od 7 do 15 sati, takođe uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 021/423-712, 420-853 i broj 0800/100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 021488-11-05, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da se obrate Toplani i putem mejl adrese osj@nstoplana.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?