Trčanje sa slatkišima oko Salajke

11:06:00 14.06.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Dvanaesta Trka oko Salajke počinje danas u 18 časova kod Osnovne škole "Vuk Karadžić", a takmičari će ovom prilikom deliti slatkiše deci koja budu na ulicama. Pravo na učešće imaju svi, besplatno je, ali ko želi da plati kotizaciju, može to da uradi na licu mesta.

Trčanje sa slatkišima oko Salajke

Foto: arkfruskagora.org.rs/najava/11-a-trka-oko-salajke

"Mi kada sretnemo decu na ulicama Salajke nagradimo ih slatkišima. Tako ih stimulišemo da provode vreme napolju, a ne za računarima i na telefonima", rekao je organizator Trke Predrag Marcikić, a preneo je Oradio.

Ruta kojom se trči je dugačka pet kilometara i može svako da joj se priključi. Kreće se sa ugla Partizanske ulice u Radoja Domanovića, zatim se ide ka Šajkaškoj, a vraća se Temerinskom, Kisačkomi i Ulicom Jovana Cvijića.

"Iako se ovo zove trka, ona nije takmičarskog karaktera, već im za cilj da se širi ideja bavljenja sportom", objašnjava Predrag koji ovom prilikom poziva sve zainteresovane trkače da im se sutra priključe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Daca

, *.home.otenet.gr

Ova staza trcanja obradovace malobrojnu decu iz razloga sto je Salajka mnogo veca , a ne samo navedene ulice, pa znaci i nije OKO SALAJKE....


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.9 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?