Treći Noćni bazar sutra na Spensu

19:12:00 07.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Treći Novosadski noćni bazar biće održan sutra na Spensu. Ovaj bazar okuplja male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad, a građani mogu na jednom mestu, u večernjim satima, da obave kupovinu različitih potrepština.

Treći Noćni bazar sutra na Spensu


Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova, a šoping će trajati do ponoći. Organizatori su najavili i pokazno šminkanje, za žene, kao i trening program u 19 sati. U 19.15 je prvo izvlačenje nagrada, a drugo izvlačenje je u 20.15 časova. U 19.30h biće održana humanitarna akcija za Nađu koja boluje od leukemije.

U Business cafe-u, u okviru Noćnog bazara, predstaviće se vlasnica dečijeg vrtića „Zemlja čuda“ i direktorka Osnovne škole „Tvrđava“ Dina Đilas, vlasnik „Invictabike“ Ivan Arpas i brica i vlasnik „Čarolija berberaja“ Andrija Nikitović. Od 21.15h počinje svirka – prvo drum&zez, a potom DJ Fakir u 23 sata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?